Joulu siis näin ollen on luultavasti tulossa, tai hyvinkin varmasti tulossa ja se lähenee koko ajan. Joulu ostoksille en ole vielä ihan kerinnyt, ehkä se on sitten tuon yhden ja noiden paatintappien hommaa. Vaikka ehkäpä minäkin voisin hiukkasen tässä lähiviikkoina, kun vielä rahaa on, käydä ostelemassa hiukkasen joululahjoja. Kun sitä rahaa ei luultavasti ihan heti ole tulossa, jos nyt joku tajuaa, että säästöt ovat vähissä. Ja palkkaa ei ole tulossa.

Ja siis nois leivoksista. Näköjään minut nyt sitten pistettiin uunin ja kaulimen väliin juoksemaan, siis teen kai luultavasti kaikki joululeivonnaiset mitä nyt ollaan meille tekemässä, mutta ehkä tosiaan leivon ne paremmin kuin tuo yksi. Tällä viikolla ajattelin tehdä ne joulupullat, ja jaan sitten satseiksi loppuvuoden. Ja eikös ole sanottu, että mestarikokki on useimmin mies. Ja minähän olen juuri tätä kyseistä sukupuolta, vaikken ehkä ihan mestarikokki, mutta enkä minusta olisi ainesta sellaiseen? Njääh. Pysyttelen silti nyt ihan tässä.

Runosuoneni ei ole nyt tässä kukkinut, kun olen keskittynyt muihin kirjallisiin projekteihin, jotka ovat nyt muuten välttämättömämpiä (Tai ei niin välttämättömiä) joten niitä on sitten myöhemmin taas tulossa. Ajattelin tehdä sellaisen pienen kootut runoni hommelin Wordillä, ja ehkä voisin sitten tulostaa sen ja koristella piirrustuksilla? Kenties, mutta no katsotaan.

Ja vielä tässä lopuksi haluaisin laittaa pienen "listauksen" ikimuistoisimmista sanonnista ja lentävistä lauseista jotka olen kuullut. (Ehkä joukossa on muitakin)

"Ihminen on ihmiselle susi", "Tieto on valtaa", "Tieto lisää tuskaa", "Onni suosii rohkeaa.",  "Niin kauan kuin olet onnellinen, sinulla on ystäviä, mutta kun päiväsi pilvenevät, olet yksin." (Tämä kenties itseeni eniten uppoava, pistää runot kukkimaan) ja siinä se. Hyvää joulun odusta kaikille. (Pieni lahja tulossa, katsotaan katsotaan)